Öppet brev från Förbundskapten:
Ju-Sports är sedan 2015 huvudsponsor till Team Sweden Jujutsu och denne samarbete funkar alldeles utmärkt.
Tyvärr ha distributören för Sverige inte prioriterat Ju-Sports varor i Sverige vilket minskade marknadsandelen markant.
Ju-Sports erbjuder nu alla klubbar ansluten till den Svenska Jujutsufederationen  att handla direkt via Ju-Sports hemsida och få en rabatt på mellan 20-25% beroende på artikel.

Registrera klubben på www.jusports.de, klicka på tyska flaggan på höger sida högst upp så kan ni väljer den engelska versionen.
Registrera er som privat person dock med klubbens namn och adress. Därefter meddela registreringen via email till joern.meiners@ju-sports.de . Jörn kommer att frikoppla er konto och sen är det bara att beställa.

Ju-Sports ha en utmärkt service och distributions nät, vanligtvis ta det en vecka för att få varor levererat .
Genom att ni handla på Ju-Sports stödjer ni Team Sweden Jujutsu indirekt vilket alla tävlande , coacher och jag tackar er ödmjukast.

Michael Kuntz
Förbundskapten Team Sweden Jujutsu