Två riksläger som ​manifesterar svensk Jujutsu och svensk Parasport!

Fenix Kampsport tillsammans med Svenska Jujutsufederationen är mycket glada och stolta att kunna välkomna Er alla till Helsingborg den 24-25 september 2022

Fenix Kampsport står som värd för dessa läger som kommer att samla många av svensk Jujutsus olika pionjärer och oerhört namnkunniga instruktörer. Tillsammans med Svenska Budo & Kampsportsförbundets Parakommitté och Svenska Jujutsufederationen hälsar Fenix Kampsport utövare från när och fjärran välkomna till detta unika och historiska tillfälle.

Under två intensiva dagar kommer Olympiahallen i centrala Helsingborg att välkomna er till en inspirerande träningsmiljö. Lägret inleds redan under kvällen fredagen 23:e september med möten, graderingar, mm.

Att deltaga på detta läger kostar endast 300:-. Är man sedan medlem i Svenska Jujutsufederationen eller tränar Parasport har man ytterligare 100:- rabatt och betalar endast 200:-.

Klicka här för mer information om lägret, schema  och anmälan

Kostnaden för detta läger har kraftigt subventionerats av Svenska Budo & Kampsportsförbundets återstartsstöd som möjliggjort att kunna samla den svenska eliten på ett och samma ställe. Något vi är enormt tacksamma för eftersom det gynnar alla Er som kommer att deltaga.

Vill ni läsa mer om både Parakommitténs arbete samt Svenska Jujutsufederationen, följ länkarna nedan.

 https://jujutsufederationen.se/

https://www.budokampsport.se/forbund/parasport/