Jag känner peppen för att ta mig an sportchefs-uppdraget. Det jag vill att vi åstadkommer närmast är ett enat arbete framåt med fokus på utövarna och våra engagerade ledare/funktionärer. Att öka  lokalt tävlande och tävlingsförberedande träning är ett fortsatt viktigt fokus.

Utmaningarna är många. Jag ser fram emot att få ta mig an dem tillsammans med er. Vi har begränsade resurser både på förbunds- och klubbnivå. Jag är dock övertygad om att vi kan hjälpas åt för att nå den utveckling som behövs för att öka antalet tränande i klubbarna, tävlingsintresset och kvaliteten på svensk tävlings-jujutsu. Jag vill uppmana er klubbledare och tävlingsarrangörer att nu i sommar fundera på er verksamhetsutveckling. Hur kan ni få bästa möjliga start efter corona-tiden?

Vill du eller någon på din klubb engagera er i tävlingsverksamheten? Vi söker specifikt dig som vill engagera dig i något av följande:
• SM-arbetsgrupp
• Kommunikationsgrupp (hemsida/sociala medier)
• Regionssamordnare för Mellan & Stockholm/Gotland
Se uppdragsbeskrivningar här.

Det finns även annat att engagera sig i så hör av dig vid intresse!

Ta hand om er och hör av er om ni har idéer eller frågor.

Karl Dahlgren
Sportchef, Svenska Jujutsufederationen
sportradet@jujutsu.se
0735-705715