Vi kan summera ett starkt 2019 med VM-framgångarna i Abu Dhabi som kronan på verket. Nu blickar vi framåt mot 2020 😊

 

Fler tävlande och fler tävlingar

Under de närmaste åren kommer vi fokusera på att öka antalet tävlande och vi vill göra det genom att erbjuda fler tävlingstillfällen spridda över landet. För att möjliggöra samordning kommer vi arbeta i fyra regioner som utgår från SB&K:s distriktsindelning.
• Övre norr & Nedre norr
• Öst
• Väst & Syd
• Mellan & Stockholm/Gotland

Klubbarna inom respektive region uppmuntras att samarbeta genom tävlingar och angränsande aktiviteter som träningsläger, utbildningar, samordning av resor m.m. Du kan se vilket distrikt din klubb tillhör på Svenska Budo- och kampsportsförbundets hemsida.

Svenska Jujutsuligan kommer inte att arrangeras 2020.

 

SM 2020 under SM veckan i Luleå

På söndag 29 mars avgörs SM i Fighting och Duo! Tävling hålls som en del av SM-veckan och finalerna kommer sändas live. Nytt för i år är att pris kommer att delas ut för bästa klubb! 

Årets SM kommer vara öppet så peppa klubbkompisarna att delta. Krav är fortfarande att man tävlat på en seniortävling innan (amatörklass räknas inte). Anmälan och mer information hittar du på jujutsu.se/sm. Ett antal tävlingar är planerade innan SM och dessa kommer presenteras inom kort.

 

Facebook-grupp: Tävlingskalender för Jujutsu

I den nystartade Facebook-gruppen kan arrangörer sprida information om sina planerade tävlingar. Du som tävlande eller klubbledare kan gå med i gruppen om du enkelt vill se vilka tävlingar som är på gång. Ordinarie kalendern på hemsidan kommer fortsatt också att användas.

https://www.facebook.com/groups/tavlingskalender/

 

Vänliga hälsningar,

Sportrådet: Cicci Nyström, Jonathan Dagnå, Kenny Friman, Karl Dahlgren, Mikael Sehlstedt, Henrik Wendel, Sofia Billger